Petrescu mai vrea un jucător

Articol publicat in sectiunea Stranieri pe data 1 aprilie 2016

623 petrescuJohn Obi Mikel (28 de ani), mijlocaşul defensiv de la Chelsea Londra, va lua în considerare, la vară, un eventual transfer în prima ligă chineză de fotbal, anunţă publicaţia britanică Evening Standard.

După ce un alt mijlocaş de la Chelsea, brazilianul Ramires, a fost transferat de formaţia pregătită de antrenorul român Dan Petrescu, Jiangsu Suning, iar clubul a refuzat deja oferte din China, venite pentru Oscar şi Radamel Falcao, Mikel este ultimul nume apărut pe lista chinezilor.

Shanghai SIPG, echipă la care antrenor este Sven Goran Erikson, şi din nou Jiangsu Suning, sunt echipele interesate de serviciile internaţionalului nigerian care mai are doar un an de contract cu formaţia de pe Stamford Bridge.

Mikel încasează un salariu săptămânal de 70.000 de lire sterline, dar ofertele din China depăşesc cu mult banii din contractul cu Chelsea. Dacă în mandatul lui Mourinho nigerianul nu era folosit foarte des, Mikel a prins multe meciuri din acest retur de campionat sub comanda olandezului Guus Hiddink. Începând cu luna decembrie, Mikel a lipsit în doar trei meciuri din formula de start a englezilor.

Autor articol: Liviu Untaru

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!