Petrescu mai vrea un jucător

Articol publicat in sectiunea Stranieri pe data 22 ianuarie 2016

613 petrescuJiangsu Sainty, echipa antrenată de Dan Petrescu, face un adevărat tur de forţă pe piaţa transferurilor. După ce şi-au asigurat semnătura lui Luiz Adriano, atacantul de la AC Milan pentru care au plătit nu mai puţin de 14 milioane de euro, chinezii pregătesc o nouă lovitură importantă şi vor încă un fotbalist cu nume important în fotbalul mondial.

Sky Sport Italia scrie că brazilianul Luiz Adriano nu e singura vedetă pe care o va antrena Dan Petrescu, şefii antrenorului român încercând să-i aducă acestuia sub comandă un alt fotbalist important din Serie A, de data aceasta de la rivala lui AC Milan. Jiangsu a făcut o ofertă pentru Fredy Guarin, mijlocaşul de 29 de ani al lui Inter, cotat în acest moment la 10 milioane şi jumătate de euro. Chinezii vor să profite de sezonul mai slab al columbianului sub comanda lui Roberto Mancini şi oferă 15 milioane de euro.

15 meciuri a jucat Fredy Guarin în acest sezon de Serie A, dar doar şapte din postura de titular.

Jiangsu s-a mai interesat şi de serviciile unui alt jucător din Serie A, dar oferta chinezilor pentru Eder, internaţional italian de la Sampdoria, în valoare de 14 milioane plus bonusuri, a fost refuzată de italieni.

Autor articol: Liviu Untaru

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!