Petrescu nu este de acord

Articol publicat in sectiunea Stranieri pe data 10 iunie 2016

632 petrescuDan Petrescu este la un pas de a reveni la Kuban Krasnodar, însă până ca mutarea la gruparea din Rusia să se oficializeze, fostul mare internaţional român a comentat şansele tricolorilor la Euro şi situaţia creată de anunţarea lotului final pentru turneul final din Franţa. Anghel Iordănescu a convocat iniţial un lot lărgit de 28 de jucători, iar pe 31 mai a renunţat la cinci dintre aceştia. Toşca, Ropotan, A. Ivan, Hora şi Maxim sunt cei cinci „ghinionişti”, iar Dan Petrescu spune că Iordănescu a procedat greşit.

„Nu aş fi făcut în viaţa mea aşa ceva”, spune Petrescu, care empatizează cu cei cinci fotbalişti care au ratat Euro 2016 la mustaţă.

„Eu sunt convins că ne vom califica. Cred că cel mai greu meci va fi cu Albania şi în meciul cu Franţa vom scoate un meci egal. Cu Albania va fi mai greu, pentru că suntem favoriţi.

Cu Franţa nu avem ce pierde! Cred că Franţa va termina pe primul loc, iar noi pe poziţia secundă în grupă.

Eu nu aş fi convocat niciodată, în viaţa mea, 28 de jucatori ca să ţin 23. Mi se pare un lucru greşit. Trebuia să convoci maximum unul în plus şi acelui jucător să îi spui, dar să spui la 5 jucători că nu participa… Am fost fotbalist şi ştiu, nu mi se pare normal!”, a explicat Petrescu pentru presă.

Autor articol: Liviu Untaru

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!