Pierdere pentru gimnastică

Articol publicat in sectiunea Sporturi pe data 18 septembrie 2014

550 bellu bitangPreşedintele COSR, Alin Petrache, a declarat că România are nevoie de antrenorii Octavian Bellu şi Mariana Bitang și că renunţarea lor la conducerea lotului naţional reprezintă o pierdere pentru gimnastică.

„Renunţarea lor este o pierdere pentru România, dar nu ştiu încă dacă există o poziţie oficială a dânşilor în această privinţă. Eu mi-aş dori să rămână şi să continue lucrurile frumoase pe care le-au făcut împreună la lotul naţional de gimnastică. România are nevoie de domnul Octavian Bellu şi de doamna Mariana Bitang”, a spus Alin Petrache.

„Lotul naţional feminin de gimnastică nu este calificat încă la următoarea ediţie a Jocurilor Olimpice, aşa că până atunci acesta se află sub jurisdicţia Federaţiei Române de Gimnastică. Eu am încercat să iau legătura cu domnul Bellu şi doamna Bitang, dar nu am reuşit până acum. Voi mai încerca. Dar, după cum am spus, nu pot acţiona în vreun fel până când lotul nu va obţine calificarea la Jocurile Olimpice”, a mai afirmat Petrache.

Autor articol: Bogdan Constantinescu

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!