Pintilii, probleme la Al Hilal

Articol publicat in sectiunea Stranieri pe data 12 iunie 2015

pintiliiMihai Pintilii n-a primit până acum niciun ban de la Al Hilal şi vrea să facă o plângere la FIFA împotriva clubului saudit. Conform presei din Arabia Saudită, mijlocaşul român susţine că are de primit peste 3,2 milioane de dolari şi va face o plângere, dacă nu primeşte un răspuns de la Al Hilal până la finalul lunii iunie. Colaborarea dintre Mihai Pintilii şi Al Hilal n-a fost deloc una fericită. Internaţionalul român a fost cumpărat vara trecută de la Steaua pentru 2,5 milioane de euro, la insistenţele lui Laurenţiu Reghecampf, dar Pintilii n-a avut evoluţii convingătoare. 

Drept urmare, Al Hilal nu s-a grăbit nici să achite Stelei suma de transfer, dar nici salariul jucătorului. Prima problemă a fost rezolvată în luna care a trecut, însă după mai multe somaţii trimise de conducerea campioanei României şi o plângere depusă la FIFA. Pintilii acuză că nici el nu şi-a primit salariul trecut în contractul cu Al Hilal. Pintilii a jucat în câteva partide pentru Al Hilal, însă apoi a fost scos din lot şi împrumutat în acest retur la Pandurii.

Site-ul shabiba.com susţine că mijlocaşul român pretinde că ar avea de primit peste 3,2 milioane de dolari. Când a semnat, arabii au fost de acord să-i ofere 1,2 milioane de dolari în primul an, 1,3 milioane în al doilea an şi 1,4 milioane în al treilea an de contract. Practic, Pintilii cere aproape toţi banii pentru perioada de contract care i-a mai rămas.

Publicaţia shabiba.com mai spune că jucătorul de 30 de ani a solicitat o întâlnire cu oficialii lui Al Hilal, în care să-şi lămurească situaţia, dar până acum a fost amânat. Acum, Pintilii vrea să facă o plângere la FIFA, pentru a-şi recupera banii.

Autor articol: Liviu Untaru

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!