Pițurcă, demisionar!

Articol publicat in sectiunea Stranieri pe data 15 iulie 2016

637 piturcaVictor Piţurcă este implicat într-un nou scandal în Arabia Saudită, după ce în urmă cu doar o săptămână presa din Orient anunţa că fostul selecţioner a fost demis de Al Ittihad, iar apoi a fost reinstalat în funcţie, după doar două zile.

Conform ziare.com, de această dată Piţurcă a fost cel care a decis să rupă înţelegerea cu Al Ittihad şi i-a anunţat pe şeici că demisionează, după o serie de întâlniri tensionate şi nemulţumit fiind de modul în care acţionează noua conducere a clubului.

Lui Piţurcă i-ar fi fost impus un nou antrenor secund, fără să fie consultat în prealabil, iar şefii au decis şi anularea cantonamentului stabilit iniţial de Piţurcă, fără să-i ofere excplicaţii. În plus, clubul saudit a realizat şi un transfer, tot fără ca Piţurcă să-şi fi dat acordul.

Astfel, Piţurcă a decis să rezilieze unilateral contractul, invocând încălcarea înţelegerii şi e pregătit să-şi caute dreptatea în instanţele fotbalistice. Mai exact, Piţurcă se va adresa FIFA şi va solicita despăgubiri.

„E haos la club. A venit un investitor nou, care a băgat 30 de milioane de euro pentru a scăpa clubul de datorii, iar noua conducere are alte planuri. Pregătirile s-au reluat târziu, nu s-a stabilit niciun cantonament. Nu se poate lucra în condiţiile astea. Păcat, pentru că Piţi a făcut treabă bună la Al Ittihad, iar fanii îl apreciază”, susţine un apropiat al lui Victor Piţurcă.

Victor Piţurcă a fost instalat antrenor principal la Al Ittihad în decembrie 2015, acesta fiind al doilea mandat ca antrenor la clubul saudit, pe care l-a pregătit şi între octombrie 2014 şi iulie 2015.

Autor articol: Liviu Untaru

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!