Pițurcă nu se mai oprește!

Articol publicat in sectiunea Stranieri pe data 27 martie 2015

575 piturcaMomentul excelent al lui Victor Piţurcă la Al Ittihad continuă.

Avându-i pe foștii stelişti Szukala şi Sânmărtean integralişti, echipa lui Piţi a obţinut a şasea victorie consecutivă în campionat şi a şaptea în toate competiţiile. În etapa a 20-a din campionatul Arabiei Saudite, Al Ittihad a câştigat la limită, ce-i drept, scor 1-0, meciul disputat în deplasare cu Al Khaleej, antepenultima clasată.

Unicul gol al meciului a fost marcat în minutul 68, de Fahd Al Muwallad, aflat la a treia reuşită din acest sezon. Echipa fostului selecţioner a ajuns la opt meciuri consecutive fără înfrângere în toate competiţiile.

În urma acestui rezultat, Al Ittihad şi-a consolidat poziţia a treia în clasament, cu 42 de puncte, cu 6 mai puţine decât liderul Al Nasr şi la o singură lungime distanță în spatele celor de la Al Ahli.

Formaţia lui Piţurcă aşteaptă rezultatul partidei dintre Al Nasr şi Al Ahli, iar etapa viitoare este gata să joace împotriva liderului.

Nu se știe ce i-au spus arabii lui Pițurcă după seria de rezultate slabe pe care le-a avut, cert este că acesta a lăsat deoparte proverbiala sa atitudine sfidătoare și s-a apucat de treabă, iar acest lucru se vede din plin în jocul echipei sale. În plus, deși la arabi mai activează sau au mai activat până de curând și alte nume grele ale fotbalului românesc, așa cum ar fi Olăroiu, Reghecampf, Boloni sau Dan Petrescu, Pițurcă a reușit să le facă uitate și să fie cel mai în formă antrenor al momentului din zona Golfului.

Autor articol: Liviu Untaru

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!