Pițurcă a refuzat să dea mâna cu Reghecampf

Articol publicat in sectiunea Stranieri pe data 5 decembrie 2014

561 reghe

Pentru prima dată în postura unul duel în calitate de antrenori, Pițurcă și Reghecampf au terminat la egalitate în meciul echipelor lor, Al Ittihad-Al Hilal 0-0. Rivalitatea dintre cei doi a fost însă vizibilă şi în Arabia Saudită.

Ironia sorţii a făcut ca Victor Piţurcă şi Laurenţiu Reghecampf să se întâlnească în Arabia Saudită chiar de ziua României. Al Ittihad, echipă la care a fost adus fostul selecţioner al României, a primit vizita lui Al Hilal. Tensiunea dintre cei doi antrenori s-a simţit din plin în teren, acolo unde cele două echipe s-au anulat reciproc, iar tabela a rămas neschimbată.

Conflictul dintre cei doi antrenori şi-a consumat un episod chiar și înainte de fluierul de start. Reghecampf s-a dus să-l salute pe Victor Piţurcă, dar fostul selecţioner l-a lăsat cu mâna întinsă, spre uimirea celor care au văzut gestul și care fac parte dintr-o altă civilizație.  După meci, Reghecampf a postat pe contul său de Facebook: 

“Am făcut un gest de om normal. Doi antrenori români se întâlnesc într-un campionat străin! Am fost îndemnat să merg şi să-l salut pe acest individ (nu pot să-i mai pronunţ numele, nu merită) de toată lumea, soţia mea (Gigi Becali mi-a transmis să fac acest gest), toţi colaboratorii mei şi, sincer, nu regret! Mi-am dat seama că acest individ este un om extrem de rău şi lipsit de caracter. Dar la ce te poţi aştepta de la cineva care nu-şi recunoaste nici propriul copil?”, spune fostul antrenor al Stelei.

Camerele de luat vederi l-au surprins pe Reghecampf când efectiv trăgea cu ochiul la banca pe care se aflau Piţurcă şi colaboratorii săi.

Conflictul dintre Reghecampf şi Piţurcă ține de mult timp. Victor Piţurcă este motivul pentru care Reghecampf a plecat de la Steaua, când fostul selecţioner mai antrena în Ghencea. Ceva mai târziu, după ce Reghecampf a ajuns pe banca steliştilor, cei doi au avut mai multe schimburi de replici, în principal din cauza steliştilor selecţionaţi la lot. Fostul fundaş dreapta se plângea atunci destul de des că jucătorii se întorc obosiţi de la naţională şi a criticat metodele de pregătire ale lui Piţurcă, spunând despre acestea că sunt “învechite”.

Autor articol: Bogdan Constantinescu

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!