Pițurcă, supărat

Articol publicat in sectiunea Stranieri pe data 13 februarie 2015

569 piturcaAl Ittihad a continuat seria meciurilor fără victorie avându-l pe Victor Piţurcă antrenor. În ultima partidă disputată, echipa la care sunt legitimaţi Sânmărtean şi Szukala a terminat la egalitate, 2-2, cu Al Fateh, echipă care ocupă locul 10 în Arabia Saudită.

La conferinţa de presă, Victor Piţurcă s-a arătat foarte nervos, desigur, fiind rare momentele când îl știm calm. În primul rând, el a refuzat să vorbească despre adversari şi s-a răstit la ziariştii aflaţi în sală: „Nu mă mai întrebaţi despre Al Fateh”, le-a transmis el, vizibil nervos. După care a început să-şi critice jucătorii pentru erorile pe care le-au făcut:

„Am ratat multe ocazii în prima parte şi am ratat şi o lovitură de la 11 metri. Nu sunt destul de mulţumit de echipa mea şi voi corecta erorile la meciurile viitoare. Am început jocul foarte prost şi am luat două goluri după două cadouri făcute de jucătorii mei, apărarea nu a fost într-o formă bună. Lucrul pozitiv este că am reuşit să întoarcem”, a declarat fostul antrenor al Stelei și naționalei.

Lucian Sânmărtean şi Lukasz Szukala au fost titulari în partida cu Al Fateh, însă evoluția lor nu a fost nici pe departe una care să poate fi considerată convingătoare.

Autor articol: Liviu Untaru

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!