Planurile lui Gheorghe Popescu

Articol publicat in sectiunea Fotbal pe data 20 ianuarie 2014

518 gheorghe popescuImaginea federatiei a fost catalogata de Popescu drept una „vizual imbatranita”, tocmai de aceea Gheorghe Popescu promite ca va schimba, prin concurs, sigla si sloganul acesteia. „Vom invita toate agentiile mari de publicitate din Romania, fanii sau pe oricine altcineva interesat sa deseneze noua sigla si sa propuna un slogan”, spune proiectul lui Popescu. Apoi, campanie de promovare timp de un an, plus un website al federatiei in pas cu vremurile. „El trebuie sa fie principala sursa de informare pentru toti cei interesati de fenomen”, spune probabilul viitor sef al federatiei.

Un alt punct atins de Popescu este cel legat de social-media, capitol la care FRF sta dezastruos in acest moment. „In primele 6 luni de mandat va trebui sa atingem cel putin 500.000 de «prieteni» prin actiuni concrete”, spune Popescu despre contul de Facebook al federatiei. Mai mult, indiferent cine va fi antrenorul nationalei… acesta va fi obligat sa dispuna si el de un cont de Facebook. Acelasi lucru este valabil si pentru antrenorii loturilor de juniori, care vor trebui sa posteze constant pe pagina oficiala a Federatiei.

Nici magazinul online al federatiei nu va fi uitat: „Dezvoltarea unei francize a Yellow Fan Store astfel incat sa fim prezenti in toate orasele. Primele magazine trebuie deschise in zone de interes major pentru publicul larg, aeroporturi, mall-uri. Magazinul mobil al Federatiei va fi prezent la toate evenimentele si, in plus, va face un tur al tarii cel putin o data pe an”, declara el.

In planul lui Gica Popescu intra si formarea unei arhive video a FRF: „Vom incerca sa recuperam cat de mult va fi posibil din arhiva meciurilor sau interviurilor din istoria nationalei.” Ba promite si un post tv al FRF care sa fie, permanent, disponibil doar in mediul online.

Programul FRF TV va contine interviuri cu toti jucatorii si antrenorii loturilor nationale, filmari despre echipa nationala din arhivele personale ale fanilor, imagini din cantonamentele tuturor echipelor nationale, meciuri scoala, antrenamente si finalele zonale ale competitiilor de copii si juniori. 


Etichete: , , , ,

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!