Pleaca Bourceanu?

Articol publicat in sectiunea Fotbal pe data 18 noiembrie 2013

Sansele ca Alex Bourceanu sa mai prinda returul la Steaua sunt foarte mici. Negocierile intre campioana Romaniei si Fiorentina au inceput deja. Steaua vrea sa-l lase sa plece din iarna, cand intra in ultimele 6 luni, iar in schimbul capitanului spera sa obtina macar 1,5 milioane de euro.

Negocierile au fost confirmate si-n Italia. Virgil Colfescu, reprezentantul lui Bourceanu in „Cizma”, a declarat, pentru calciomercato.it, ca a discutat la meciul Pandurii-Fiorentina cu Eduardo Macía (seful departamentului de scouting) si Daniele Pradè (director sportiv la Fiorentina).

Conform afirmatiilor facute de impresar, toscanii vor sa-l urmaresc pe Alex Bourceanu la cele doua meciuri pe care Steaua le mai are de disputat in Liga Campionilor si la nationala – in play-off-ul Cupei Mondiale, cu Grecia. In functie de cum se va descurca, oficialii Fiorentinei vor decide daca vor continua sau nu negocierile.

„Sunt in contact cu sefii Fiorentinei. Am vorbit deja cu Prade si Macia in timpul meciului din Europa League cu Pandurii. Mi-au spus ca inainte sa decida vor sa-l mai urmareasca in ultimele doua meciuri in Liga Campionilor si in play-off-ul dintre Romania si Grecia. Este evident ca vor ca baiatul sa mearga la Fiorentina”, a declarat Virgil Colfescu pentru calciomercato.it.


Etichete: , , , ,

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!