Pleacă Chiricheș de la Napoli?

Articol publicat in sectiunea Stranieri pe data 20 mai 2016

629 chirichesViitorul lui Vlad Chiricheş (26 de ani) pare că nu se mai intersectează cu cel al lui Napoli, echipa la care românul nu a reuşit să se impună în primul sezon de la transferul de la Tottenham.

Rămas de multe ori pe banca de rezerve într-un sezon în care axul central al echipei lui Maurizio Sarri a fost asigurat de Raul Albiol şi Kalidou Koulibaly, fundaşul central al naţionalei a mai primit o veste proastă: Napoli a anunţat transferul lui Lorenzo Tonelli, fundaşul lui Empoli, în schimbul a 11,5 milioane de euro, patronul De Laurentis anunţând că italianul va semna contractul cu formaţia din sudul Italiei.

În acest context, presa din Italia s-a întrebat care ar putea fi viitorul lui Chiricheş, în condiţiile în care Napoli a mai adus un fundaş central. Jurnaliştii italieni spun că viitorul românului pe San Paolo e incert, iar fostul apărător al Stelei e gata pentru o nouă provocare: „Vrea să plece la o echipă unde să joace constant”, scrie presa italiană, care e sigură că Tonelli îi va lua locul lui Chiricheş. Pentru că nu mai e dispus la încă un sezon în care să prindă foarte rar primul 11 al napoletanilor, Chiricheş e tentat să-şi găsească o echipă la care să joace constant, dar ofertele pe numele românului întârzie să apară. Doar opt meciuri a prins Chiricheş în acest sezon pentru Napoli.

Autor articol: Liviu Untaru

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!