Pleaca in Arabia Saudita?

Articol publicat in sectiunea Fotbal pe data 10 ianuarie 2010

Fostul capitan al Craiovei e aproape de a semna cu echipa lui Ion Marin pentru un salariu anual de aproximativ 500.000 de dolari.

Din Banie in Arabia Saudita. Acesta este posibilul traseu al lui Dorel Stoica. Fostul capitan al Universitatii si-a reziliat deja contractul cu oltenii, iar surse autorizate sustin ca el chiar a renuntat la banii pe care ii mai avea de incasat, in jur de 100.000 de dolari.

Fundasul de 31 de ani s-a grabit sa rupa relatia cu Craiova intrucat Ion Marin, antrenorul lui Al-Ettifaq (locul 10 in campionatul Arabiei Saudite), il suna zilnic pentru a-l convinge sa semneze cu echipa lui. Aceleasi surse sustin ca patronul Craiovei, Adrian Mititelu, nu banuia nimic de vreo oferta a arabilor, de aceea a si acceptat sa-i ofere dezlegarea fotbalistului.

In Arabia, lui Dorel i se garanteaza un salariu fabulos: 500.000 de dolari pe an! La Al-Ettifaq a ajuns si fostul atacant al Unirii Urziceni, Cristian Danalache (27 de ani), care va semna contractul in aceste zile, el fiind nevoit sa stea trei zile la Madrid pentru a obtine viza necesara intrarii in Arabia Saudita.


Etichete: , , , ,

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!