Plimbare cu caiacul pe Tamisa

Articol publicat in sectiunea Timp liber pe data 28 iulie 2014

Thames River Adventures_kayaking

Plimbaţi-vă pe canalele pitorești ale Londrei şi exploraţi faimoasa Tamisă în caiac, alături de Thames River Adventures.

 

Thames River Adventure: tur cu caiacul

Uitaţi de tururile cu autobuzul, cel mai plăcut mod de a vedea Londra este printr-un tur în caiac!

Thames River Adventures propune mai mult variante: de la plimbările liniştite pe canalul Regent, până la cele pline de adrenalină de pe Tamisa, lângă Tower Bridge.

N-aţi mai urcat niciodată într-un caiac? Nu este nici o problemă. Un instructor calificat al British Canoe Union va fi acolo pentru a vă ghida pe tot parcursul plimbării, iar Thames River Adventures vă va oferi tot echipamentul de care aveţi nevoie.

 

Oferta londoneză de plimbare cu caiacul

Oferta celor de la Thames River Adventures este diversă, incluzând plimbări de zi, la răsăritul sau la apusul soarelui.

Iată cele trei locaţii principale din care puteţi alege:

  • Tower Bridge: Un tur dinamic pe Tamisa. Experienţa anterioară este necesară. Turul este destinat doar celor de peste 16 ani.
  • Hampton Court: Un tur pitoresc în vecinătatea Hampton Court Palace, oferind posibilitatea de a observa cu atenţie fauna sălbatică locală.
  • Regent’s Canal: Un tur liniştit de-a lungul canalului Regent, trecând pe lângă Regent Park şi London Zoo (Grădina Zoologică din Londra).

Adiţional, puteţi rezerva tururi pentru grupuri sau pentru evenimente speciale. Opţiunile includ: tururi la Tower Bridge, petreceri aniversare, ieşire cu familia, tururi de mai multe zile, tururi cu ocazia petrecerii burlacilor sau burlăcițelor.

Pentru mai multe informaţii, sunaţi la +44 (0) 208 3613009 sau vizitaţi www.thamesriveradventures.co.uk.

Autor articol: Liviu Untaru

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!