Poliţia din Islington, în căutarea a doi români

Articol publicat in sectiunea Diaspora pe data 23 mai 2015

Londra_Ciprian Caldararu si Mihai Munteanu

Doi cetăţeni români sunt căutaţi de poliţia din Islington pentru că ar fi implicaţi într-o serie de furturi de telefoane mobile, spun oamenii legii.

Este vorba despre Mihai Munteanu, de 28 de ani, şi Ciprian Căldăraru, de 20 de ani, ambii având domiciliul în Seven Sisters Road. Cei doi au fost arestaţi pe 30 martie sub suspiciunea că au furat mai multe telefoane mobile, însă au fost eliberaţi pe cauţiune şi nu s-au mai întors la data stabilită de instanţă, pe 7 aprilie.

Potrivit unui comunicat al Poliţiei Metropolitane, Mihai Munteanu are aproximativ 1,65 metri înălţime, constituţie medie, părul negru, tuns scurt, iar Ciprian Căldăraru are în jur de 1,75 metri, masiv, cu părul negru, tuns scurt. Tot poliţiştii spun că Ciprian Căldăraru are cuvântul Nike tatuat pe partea de sus a braţului stâng şi cuvântul Armani pe interiorul antebraţului drept.

Poliţia Islington cere comunităţii româneşti sprijinul pentru localizarea celor doi bărbaţi. Dacă puteţi oferi informaţii, sunaţi la 101 sau anonim, la Crimestoppers: 0800 555 111.

Autor articol: Oana Padureanu

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!