Ponor, onorată de drapel

Articol publicat in sectiunea Sporturi pe data 22 iulie 2016

638 ponorGimnasta Cătălina Ponor va fi port-drapelul delegaţiei României la Jocurile Olimpice de la Rio, iar tripla campioană olimpică de la Atena a declarat că este o onoare pentru ea această distincţie si va face în aşa fel încât drapelul naţional să fie văzut de toată lumea.

„Abia aştept să ajung acolo, să savurez momentele acelea în primul rând pentru că, din păcate, chiar dacă am avut două ediţii de Jocuri Olimpice, nu am avut timp să ajung la deschidere şi acum va fi ceva unic pentru mine. Sper să-l ridic cât mai sus, ca să-l vadă toată lumea, şi din avion să se vadă”, a declarat Cătălina Ponor pentru media.

Comitetul Olimpic şi Sportiv Român a decis ca portdrapelul României la Jocurile Olimpice de la Rio să fie Cătălina Ponor, triplă campioană olimpică la Atena şi unica gimnastă din lume care a cucerit medalii la Jocurile Olimpice la o distanţă de opt ani. Favorite pentru a purta drapelul erau handbalista Cristina Neagu şi Simona Halep. Ultima a anunţat vineri că nu va participa la competiţia din Brazilia, de teama virusului Zika.

„Cred că o să fiu foarte bine primită, mai ales că Brazilia chiar mă iubeşte, am văzut data trecută. La vârsta asta, să ai un rezultat bun şi să vii cu o medalie, oricare ar fi ea, ar fi excelent”, a mai spus Ponor.

Autor articol: Liviu Untaru

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!