Ponta, către Antonescu: „Mi-e frică doar de Dumnezeu”

Articol publicat in sectiunea Politică internă pe data 5 iunie 2014

Prim-ministrul Victor Ponta i-a răspuns, marți, fostului președinte liberal Crin Antonescu, după ce acesta afirmase că premierul se teme de Klaus Iohannis și că „îi este tot mai frică”. Întrebat de jurnaliști dacă îi este frică de Klaus Iohannis, Victor Ponta a răspuns: „Mi-e frică de Dumnezeu, cum cred că vă e și dvs.”

„I-a fost frică de Dan Diaconescu, la Gorj, se teme și de Klaus Iohannis, pe mine m-a atacat, deși am demisionat. (…) Îi este tot mai frică, cu cât are mai multă putere”, a declarat Crin Antonescu, într-o intervenție telefonică, luni seara, la Realitatea TV.

Totodată, legat de subiectul alianței PSD cu PP-DD, președintele social-democrat a subliniat că „replicile tăioase” cu fondatorul partidului, Dan Diaconescu, au fost „mai puține decât între PNL și PDL”, făcând referire la alianță și preconizata fuziune dintre aceste două partide. „Suntem în opoziție în majoritatea consiliilor județene. Poate că e corect așa, scena politică e echilibrată. Dl Blaga, cu 12%, conduce practic toate consiliile județene. Dl Dragnea a discutat cu secretarul general al PP-DD și probabil vom rămâne împreună în opoziție în consiliile județene”, a mai spus Victor Ponta.

Președintele PSD a declarat luni că Puterea va purta discuții cu liderii PP-DD, putând fi făcută chiar și o alianță la nivel de Parlament cu reprezentanții acestui partid.

Autor articol: Amira Damian

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!