Ponta suspendă campania pentru miniștri

Articol publicat in sectiunea Politică internă pe data 12 mai 2014

Prim-ministrul Victor Ponta a declarat, luni, că nu va mai participa la evenimente din campania electorală a social-democraților, până când toate efectele intemperiilor nu au fost „îndepărtate”. „Câteva zile, eu și ceilalți miniștri vom suspenda campania electorală, în timpul intemperiilor. Plecăm în Mehedinți, eu și vicepremierul Dragnea. De la București, domnul Gabriel Oprea este cel care coordonează activitatea în toată țara.Și campania electorală o face după ce suntem siguri că toate efectele intemperiilor au fost înlăturate”, a spus Victor Ponta.

El a adăugat că „atâta timp cât vor fi intemperii, campania electorală o las pentru alții și miniștrii care au responsabilități mă vor însoți”.

De asemenea, întrebat dacă și UNPR și PC își vor suspenda campania electorală în această perioadă, premierul a spus că fiecare partid acționează cum crede de cuviință și că „doar președintele țării ar trebui să nu fie implicat în campanie, că e președintele întregii țări”, făcând referire la faptul că Traian Băsescu s-a afișat cu un tricou cu inițialele Partidului Mișcarea Populară.

Autor articol: Amira Damian

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!