Pregateste Chelsea banii pentru Chiriches?

Articol publicat in sectiunea Stranieri pe data 3 februarie 2014

520 vlad chirichesMarile echipe din Europa incep sa miste intens in ceea ce priveste achizitionarea de jucatori, iar primele mutari importante au avut deja loc, mai ales ca finalul perioadei de transferuri nu este departe. Vlad Chiriches poate face obiectul celei mai importante tranzactii a iernii si a intregului sezon.

Sportskeeda.com decreteaza ca Jose Mourinho se gandeste serios sa-l aduca pe Chiriches la Chelsea, dar nu singur, ci la pachet cu colegul acestuia, brazilianul Paulinho. Chiriches a impresionat la gruparea de pe White Hart Lane, unde s-a impus imediat ca titular, iar portughezul s-a convins de calitatile jucatorului care ii mai fusese propus de fratii Becali si pe vremea cand acesta juca pentru Steaua.

Mourinho il vrea pe Chiriches cat mai repede sub comanda sa, in vara John Terry avand deja anuntate ganduri legate de retragere, iar brazilianul David Luiz ezita sa convinga. Paulinho este si el dorit pe postul unde fotbalisti ca Frank Lampard sau John Obi Mikel nu au impresionat deloc in actualul sezon.

Suma vehiculata pentru pachetul Chiriches-Paulinho este de 35 de milioane de lire sterline.

Daca Tottenham si Chelsea se vor intelege pentru transferurile lui Chiriches si Paulinho, cei doi vor ajunge pe Stamford Bridge abia din vara.


Etichete: , , , ,

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!