Prepeliță și Varela ar putea pleca

Articol publicat in sectiunea Fotbal pe data 5 iunie 2015

prepelitaMijlocaşul echipei Steaua Bucureşti, Andrei Prepeliţă, a declarat, după câştigarea Cupei României, că, în proporţie de 99%, va pleca de la formaţia din Ghencea.

„Ne-a fost greu pentru că am jucat în toate competiţiile şi s-au acumulat oboseală şi accidentări. În plus, am avut o echipă, Târgu Mureş, care a câştigat mult teren în retur, dar e foarte bine că am câştigat campionatul, Cupa României şi Cupa Ligii. În proporţie de 99%, meciul cu Botoşani a fost ultimul pentru mine la Steaua. A fost o perioadă frumoasă, cu multe trofee câştigate şi sper ca Steaua să o ţină tot aşa. Am mai multe oferte, dar nu m-am hotărât, urmează perioada de mercato, poate după meciul naţionalei voi şti. Voi analiza ofertele şi voi vedea ce e mai bine pentru mine. Gâlcă a făcut faţă presiunii, a câştigat trei trofee într-un an şi îi mulţumim pentru tot. Sper să meargă undeva unde îi va fi bine. Lui Mirel Rădoi îi urez să facă tripla la anul”, a spus el.

Fernando Varela a afirmat că cine este bun pleacă de la Steaua. „Sunt foarte fericit. Pentru asta muncim, să câştigăm. Cred că a fost cel mai fericit sezon pentru toţi. Atmosfera a fost fantastică în seara asta. Pentru noi e o motivaţie în plus să vină suporterii. Cred că datorită lor am reuşit azi 3-0 şi un joc foarte bun. Este o bucurie foarte mare. Îmi pare rău că a plecat Gâlcă, a fost un sezon reuşit pentru el, deşi a fost criticat. Mi-ar fi plăcut să rămână Reghecampf, mi-ar fi plăcut să rămână şi Gâlcă, dar aici, la Steaua, care e bun pleacă. Acum vine Rădoi şi cred că va avea şi el rezultate bune. Ştiu că a fost un jucător bun, dar nu l-am cunoscut personal”, a precizat fundașul.

Internaţionalul din Insulele Capului Verde consideră că nu valorează 10 milioane de euro, atât cât cere Gigi Becali pentru cedarea sa: „Din câte ştiu, nu am nicio ofertă. Cred că rămân, mai am 2 ani de contract. Mă bucur că se cere 10 milioane pe mine, dar, ca să fiu corect, cred că e foarte mult. Toată lumea ştie că nu mai sunt foarte mulţi bani în fotbal, dar Gigi Becali ştie cât să ceară”, a încheiat el.

Jucătorii stelişti au ieşit de la vestiare cu tricouri portocalii cu cărţi de joc pe care erau cele trei trofee câştigate în acest sezon, campionatul, Cupa României și Cupa Ligii.

Autor articol: Liviu Untaru

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!