Presa britanică notează ultima cădere a lui Adrian Mutu

Articol publicat in sectiunea Fotbal, UK, despre români pe data 31 octombrie 2015

mutu-cu-logodnica

Adrian Mutu, care şi-a făcut un nume în Marea Britanie acum mai bine de zece ani, dar pe temeiuri nu tocmai fericite, a ajuns din nou în atenţia jurnaliştilor britanici cu o nouă ştire de senzaţie despre viaţa controversatului fotbalist român: acesta tocmai ce a primit o pedeapsă de 14 luni de închisoare cu suspendare la un tribunal din Italia din cauza unei agresiuni asupra unui chelner consumate în 2010 la un local din Florenţa, Italia.

Avocatul lui Mutu a anunţat că va face apel la această decizie, considerată mult prea dură.

Presa britanică trece din nou în revistă cariera fotbalistului român care a făcut parte din primul val de jucători aduşi la Chelsea de magnatul rus Roman Abramovich, când a relansat clubul londonez, incluzând scandalul cu consumul de cocaincă care a pus capăt scurtei aventuri britanice a atacantului român.

Relaţia lui Adrian Mutu, logodit cu frumoasa româncă Alexandra Bachici, fostă Miss Fashion TV, după ce a trecut prin două divorţuri, este şi ea remarcată.

Daily Mail scrie, de asemenea, despre motivaţia actuală a lui Mutu de a continua să joace fotbal, fie şi în liga indiană, Anghel Iordănescu, antrenorul naţionalei României, promiţându-i acestuia că ar putea să-l includă în lotul naţionalei dacă rămâne activ ca şi jucător profesionist de fotbal.

Puteţi afla mai multe detalii despre noua situaţie nefericită în care se află Adrian Mutu în aceste zile la secţiunea sportivă din ediţia curentă a publicaţiei noastre.

Autor articol: Cristian Enache

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!