Preț prohibitiv

Articol publicat in sectiunea Stranieri pe data 31 iulie 2015

592 chirichesAflat pe lista neagră la Tottenham, Vlad Chiricheş pare blocat la Londra de preţul imens cerut de trupa lui Pochettino. El este considerat un transfer ratat, dar englezii vor totuși să facă profit.

Românul e văzut în acest moment cu şanse minime să mai prindă vreun joc la Spurs, iar englezii şi-au expus foarte clar dorinţa de a-l vinde pe român, iar Tottenham pare decisă să facă şi profit de pe urma jucătorului adus cu 9,5 milioane de la euro.  O decizie greu de înţeles în condiţiile în care de serviciile lui Chiricheş s-au arătat până acum interesate doar Galatasaray şi Fiorentina.

Tuttomercatoweb anunţă în exclusivitate că Fiorentina s-a retras definitiv de la negocieri după ce Tottenham i-a anunţat pe italieni că aşteaptă 10 milioane de euro în schimbul jucătorului. Fiorentina ar fi vrut să-l împrumute pe Chiricheş pentru un sezon şi să stabilească o sumă pentru transferul definitiv, variantă neagreată însă de Spurs.

“Fiorentina ar fi vrut un împrumut cu opţiune de cumpărare, dar Tottenham a cerut 10 milioane de euro pentru transferul definitiv. După discuţii cu clubul şi cu reprezentanţii jucătorului, înţelegerea a picat definitiv. Chiricheş e direcţionat acum spre alt campionat, fiind aşteptat, se pare, la Galatasaray”, notează jurnaliştii italieni.

Autor articol: Liviu Untaru

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!