Pretențiile lui Chiricheș, foarte mari!

Articol publicat in sectiunea Stranieri pe data 30 ianuarie 2015

567 chiriches

Transferul lui Vlad Chiricheş la AS Roma a intrat în impas, la mijloc fiind probleme de ordin material. Asta susţine presa din Italia, una care notează că pretenţiile financiare ale fundaşului român sunt foarte mari și că nu pot fi satisfăcute de echipa din capitala Italiei.

Indisponibil de câteva zile după o accidentare la spate, Vlad Chiricheş ar putea rămâne la Tottenham, dacă nu definitiv, cel puțin până la vară! Deşi presa din Italia spune că Roma caută cu disperare un fundaş, iar românul ar fi astfel prima variantă pentru Walter Sabatini, directorul sportiv al romanilor, Chiricheş are mari şanse să rămână în Londra. Motivul? Iată ce ne spune OptiMagazine: 

„Directorul sportiv Walter Sabatini şi antrenorul Rudi Garcia sunt dornici de a revoluţiona linia defensivă şi vor să schimbe cel puţin 50% din fundaşii Romei. Prioritatea lui Sabatini este Chiricheş, de la Tottenham, mai ales că Roma are nevoie de un fundaş central. Dar pretenţiile lui Chiricheş sunt foarte mari, iar mutarea se tergiversează.”

Nu este de mirare în acest context că Roma s-a reorientat deja spre alți jucători, printre cei enumerați aflându-se Ryan Shawcross, de la Stoke, şi Ezequiel Munoz, de la Palermo. Însă până acum, singura ofertă concretă făcută de AS Roma a fost cea către Tottenham, de 2 milioane de euro pentru un împrumut până în vară, plus o clauză de transfer definitiv de 8 milioane de euro!

Ar fi o afacere bună pentru englezi, mai ales că Chiricheş e abia a treia soluție pentru postul de fundaş central, primele două fiind Vertonghen şi Fazio, și la fel și în postura de fundaş dreapta, primele două fiind Walker şi Yedlin.

Autor articol: Liviu Untaru

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!