Prețurile pentru Supercupa României

Articol publicat in sectiunea Fotbal, Sport pe data 3 iulie 2015

588 supercupaSupercupa României Timişoreana, care se va disputa între formaţiile Steaua Bucureşti şi ASA Târgu Mureş, se va disputa pe 8 iulie, pe stadionul Farul din Constanţa, a informat frf.ro. Meciul va avea loc începând cu ora 21.00.

Decizia ca Supercupa să se dispute la Constanţa a fost luată în urma şedinţei Comitetului de urgenţă compus din Răzvan Burleanu, preşedinte FRF, Gino Iorgulescu, prim-vicepreşedinte FRF şi Octavian Goga, vicepreşedinte FRF.

Cel mai ieftin bilet la Supercupa României-Timişoreana costă 15 lei,  iar cel mai scump poate fi achiziţionat în schimbul a 40 de lei, a mai anunțat frf.ro.

Preţurile complete ale biletelor sunt următoarele: Peluze – 15 lei; Tribuna I – 40 lei; Tribuna a II-a (plus Family Zone) – 30 lei.

Biletele la Supercupă sunt disponibile online începând de săptămâna aceasta şi până în 6 iulie, pe site-urile bilete.frf.ro şi bilete.ro. Fiecare suporter poate achiziţiona maximum patru bilete.

De asemenea, biletele sunt disponibile şi în reţeaua de magazine Inmedio din Bucureşti şi Constanţa. Tot de vineri, tichetele se găsesc şi la casele de bilete ale stadionului Farul.  

FRF precizează că pentru comenzile plasate cu livrare prin curier rapid se vor adăuga taxele de curierat, după cum urmează: 6 lei pentru Bucureşti, 9 lei pentru provincie. 

Meciul nu are importanță decât la nivelul suporterilor, aceștia urmând să vadă ce minuni au putut face cei doi antrenori, Dan Petrescu și Mirel Rădoi, în puținul timp pe care l-au avut la dispoziție.

Autor articol: Liviu Untaru

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!