Prezențe românești la Edinburgh Fringe: „39 de trepte”

Articol publicat in sectiunea Evenimente românești pe data 5 august 2015

edinburgh-39-de-trepte_1

6-17 august, 7.20pm

Între 6 și 17 august, spectacolul Teatrului Mic „39 de trepte”, regizat de Gabriela Dumitru după filmul omonim de John Buchan și Alfred Hitchcock, va fi prezentat în 12 reprezentații, la New Town Theatre, în cadrul celui mai amplu festival de teatru din lume – Edinburgh Fringe.

Din distribuția spectacolului fac parte actorii Ștefan Lupu, Andreea Grămoșteanu, Bogdan Talașman, Viorel Cojanu și Claudia Prec. Spectacolul va fi jucat în limba română, cu supratitrare în limba engleză.

Cu o tradiție începută în 1947, Edinburgh Festival Fringe este unul dintre cele mai impresionante festivaluri de teatru din lume.

În fiecare an, în luna august, capitala Scoției reunește mii de spectacole în sute de spații de joc, de la teatru la dans, circ, operă, musical, cabaret, teatru de stradă, expoziții, happeninguri.

Anul trecut, în cele patru săptămâni de festival, au avut loc nu mai puțin de 49.497 de reprezentații ale celor 3.193 de spectacole prezentate de artiști de pe toate continentele.

Când: 6-17 august, 7.20pm

Unde: New Town Theatre 7, Freemasons’ Hall, Edinburgh EH2 3DH

Biletele (£12/ £6 – copii, bătrâni, stundeți) pot fi achiziționate on-line accesând link-ul: https://tickets.edfringe.com/whats-on/39-steps-by-patrick-barlow.

ICR Londra


Comentarii

Spune-ti si tu parerea!