Prima victorie pentru Getafe

Articol publicat in sectiunea Stranieri pe data 4 septembrie 2014

548 cosmin contraDupă startul de sezon ce poate fi considerat ratat, înfrângerea cu 1-3 de pe terenul lui Celta Vigo, Getafe a reuşit prima victorie a campionatului contra celor de la Almeria (1-0). Cosmin Contra, antrenorul echipei de la marginea oraşului Madrid, este pozitiv și crede că formaţia sa este capabilă să îşi îmbunătăţească jocul şi să nu mai sufere așa cum a făcut-o în campionatul precedent, când a evitat la limită retrogradarea în Segunda Division.

„Echipa doar a încercat să aibă agresivitatea pe care am cerut-o. Am început destul de târziu să punem presiune pe adversari. A fost un meci destul de complicat, deoarece ştiam că avem probleme. A trebuit să jucăm cu o defensivă improvizată. Vreau să îi felicit pe jucători pentru efortul făcut. Ştiam că Almeria îşi va vinde scump pielea, aşa că este o victorie muncită şi 3 puncte extrem de importante. Acum avem la dispoziţie o săptămână de muncă pentru a pregăti meciul cu Sevilla. Suntem capabili să jucăm mai bine de atât”, a spus Contra la conferinţa de presă. Meciul cu Sevilla va fi, însă, unul extrem de greu și putem estima că Getafe va reuși puține lucruri în fața puternicei echipe.

Tehnicianul român speră ca oficialii clubului să îi mai aducă întăriri până la încheierea perioadei de transferări: „Nu am încheiat transferurile, vom lua o decizie în aceste zile, după ce vom face o analiză a lotului. Suntem atenţi la ce se întâmplă în acest mercato şi până luni seară, vom definitiva lotul pentru noul sezon”, a declarat el.

Getafe a trecut Almeria în meciul disputat în weekend cu 1-0, golul fiind marcat de Vasquez (’29). Trupa lui Cosmin Contra ocupă locul 8 în La Liga, cu 3 puncte după două etape.

Autor articol: Bogdan Constantinescu

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!