Primăria refuză Steaua

Articol publicat in sectiunea Fotbal pe data 26 mai 2014

535 steaua„Vom face cea mai mare petrecere care a existat vreodată la sărbătorirea titlului”, spunea Laurenţiu Reghecampf imediat după meciul Petrolul-Steaua (0-0), care a avut loc sâmbătă seara.

Campionii aveau planificat un spectacol pirotehnic după încheierea meciului cu Oţelul, meci care va avea loc marţi ora 20:00, după care urma o plimbare cu un autobuz decopertat, care să circule pe traseul stadionul Naţional Arena-Piaţa Muncii-Unirii-Palatul Parlamentului. Primăria a refuzat să le acorde autorizaţie steliştilor pentru defilarea pe Splaiul Unirii. Oficial motivul a fost acela că Primăria nu îşi asumă riscul unor incidente care pot apărea pe parcurs. Neoficial, incidentele de la Ploieşti i-au făcut pe cei din Primărie să dea înapoi. Steliştii s-au împăcat cu ideea şi şi-au organizat altfel petrecerea.

În aceste condiții, la începutul partidei cu Oţelul se va intona imnul naţional de către Iordache Basalic, solist al Operei Naţionale Bucureşti. Apoi Mihai Napu, solist vocal şi chitarist pasionat de folk şi rock, va susţine un minirecital. La finalul jocului cu Oţelul, spectatorii vor avea parte de un spectacol imens de lumini şi lasere. Componenţii echipei câştigătoare al celui de-al 25-lea titlu din istoria clubului vor fi prezentaţi în stil NBA de către crainicul stadionului, iar numele lor va apărea inscripţionat cu lasere pe terenul de joc. Apoi, Paula Seling şi Ovi vor cânta melodia de la Eurovision, Miracle”.

După încheierea spectacolului, echipa se va urca în autocar, dar nu pentru a defila prin centrul Bucureştiului, ci pentru a merge direct în cantonamentul de la Hotel Parliament. „Să nu uităm că avem un meci important vineri. Finala Cupei României cu Astra. Ne dorim eventul”, au spus oficialii steliști.

Autor articol: Bogdan Constantinescu

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!