Primarul din Liverpool alege România pentru tratamente stomatologice

Articol publicat in sectiunea Diaspora, UK, despre români pe data 16 ianuarie 2015

O situație cu totul specială a avut loc la Pitești. Primarul oraşului Liverpool a venit în România, nu pentru întâlniri oficiale sau pentru acorduri de colaborare, ci din motive strict personale: la dentist!

Gary Millar a ajuns la Pitești pentru a beneficia de tratamente stomatologice în urma prețurilor mult mai mici și a experienței medicilor români. Decizia a fost luată după ce acesta a realizat că în Marea Britanie, aceeaşi lucrare l-ar fi costat de cinci ori mai mult. Primarul şi-a luat bilet de avion şi s-a lăsat pe mâinile medicilor români de care a fost cucerit imediat. El a fost în România de două ori pentru tratamentele stomatologice. 

 Nu numai dentiștii l-au încântat pe primarul din Liverpool. Edilul a fost încântat şi de mâncarea românească. Acum spune nu doar că va zâmbi mai des, ci şi că va avea mai multă grijă de comunitatea de români din oraşul lui. 

————————————–

„Doar în România puteam primi atenţia unui chirurg, a unui dentist, a unui tehnician, a unui inginer care să lucreze împreună. În Liverpool sau în Anglia, trebuie să aştepţi şi să aştepţi şi să cheltui mult mai mulţi bani. România a fost alegerea perfectă! Şi a fost alegerea perfectă şi pentru că în Liverpool aş fi putut să plătesc, probabil, între 25.000 şi 30.000 de lire, pentru aceeaşi lucrare pe care mi-au făcut-o aici. Sunt foarte mulţumit de lucrarea făcută, de atenţia care mi s-a dat şi de preţ.”

Gary Millar

„A fost o lucrare destul de amplă, s-au făcut coroane integral ceramice pe toţi dinţii.”

Mihai Dascălu

————————————–

 

Autor articol: Oana Padureanu

Comentarii

O parere la “Primarul din Liverpool alege România pentru tratamente stomatologice”

  1. Donna Gaby Spune:

    Da si eu am fost in Romania pentru dantura, e mult mai ieftin si a mers foarte repede. E foarte greu cu stomatologii aici in Anglia- sunt si britanicii un popor de stirbi , pentru ca la cei din sistemul de gratuitati se fac programari chiar si pentru un an inainte si nu se fac, fireste , din cele mai scumpe materiale.

Spune-ti si tu parerea!