Prime imense la echipa lui Reghecampf

Articol publicat in sectiunea Stranieri pe data 31 octombrie 2014

556 laurentiu reghecampfAl Hilal a pierdut în weekend, 0-1, turul finalei Ligii Campionilor Asiei cu Western Sydney Wanderers, disputat în Australia. Echipa lui Reghe se pregăteşte de un adevărat spectacol pentru săptămâna viitoare, în returul de la Riad. Prinţul Alwaleed bin Talal a cumpărat deja toate biletele pentru meci, urmând ca el să le doneze fanilor care vor alege să vină la meci. Echipa sa a câștigat de două ori această competiție, în 1991 și 2000, ia prințul se pregătește din toate punctele de vedere pentru ca echipa sa să triumfe și a treia oară.

Liga Campionilor Asiei este un obiectiv deosebit de important pentru Al Hilal, aceasta fiind şi prima explicație pentru care arabii l-au dorit cu orice preţ în această vară pe Laurenţiu Reghecampf. Antrenorul care a făcut istorie în Ghencea a reuşit să califice echipa în finală, după ce a eliminat pe Al Sadd, din Qatar, în sferturi, şi pe Al Ain, din Emiratele Arabe Unite, în semifinalele competiţiei.

Cu toate acestea și în ciuda faptului că echipa lui Reghe s-a dovedit una puternică, turul cu Western Sydney Wanderers a adus un eşec, scor 0-1. Returul de sâmbătă devine extrem de important pentru viitorul echipei arabe, care a mai câştigat Liga Campionilor.

La ultimele meciuri importante, fanii lui Al Hilal, una dintre cele mai iubite echipe din Arabia Saudită, au creat o atmosferă absolut nebună, reuşind chiar şi câteva coregrafii care aduc foarte bine cu acelea ale marilor echipe din Europa. Însă ceea ce se anunţă pentru sâmbăta care vine poate fi considerat extraordinar. Presa arabă informează că prinţul Alwaleed bin Talal, care conducem personal echipa antrenată de Reghecampf, a cumpărat toate biletele puse în vânzare pentru returul cu Western Sydney Wanderers, urmând ca ele să fie donate celor 60.000 de suporteri care vor merge spre King Fahd Stadium din capitala Riad. Mai mult, prinţul a anunţat că jucătorii care fac parte din lot, alături de întreg staff-ul tehnic, vor primi câte 20.000 de euro fiecare pentru calificarea în finală, aceasta fiind o nouă motivaţie financiară pentru a da totul pe teren în returul de sâmbătă în afară de cele pe care le cunoșteam deja până acum.

Autor articol: Bogdan Constantinescu

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!