Prime tăiate la echipa lui Moți

Articol publicat in sectiunea Stranieri pe data 17 octombrie 2014

554 cosmin motiLudogoreţ a realizat un nou pas greşit, 0-0 acasă cu Slavia Sofia, iar liderul campionatului, ŢSKA Sofia, s-a detaşat astfel la 7 puncte. Presa bulgară spune deja că patronul trupei din Razgrad se pregătește să ia măsuri.

Campioana Bulgariei se confruntă acum cu unele probleme prin care şi echipele româneşti au trecut în ultimii ani, mai ales CFR Cluj. Prinsă cu meciurile din grupele Ligii Campionilor, Ludogoreţ nu mai poate să ţină pasul și cu campionatul intern. După 11 etape, echipa la care este legitimat şi Cosmin Moţi se află doar pe locul 4, la 7 puncte distanţă de liderul ŢSKA Sofia.

Ludogoreţ este într-o grupă grea, cu Liverpool, Real Madrid şi FC Basel, iar în primele două etape din Liga Campionilor a reuşit să impresioneze, chiar dacă rezultatele au fost negative. Bulgarii au pierdut greu cu 2-1 pe Anfield şi cu 1-2 acasă, cu Real Madrid. Oboseala, și cel mai probabil echilibristica între o competiție ca aceea a Champions League și campionatul intern, i-au făcut pe jucătorii echipei bulgare să nu se mai folosească de același nivel de concentrare.

Ultimul rezultat, 0-0 cu Slavia Sofia, ar putea să-i fi întins prea mult coarda răbdării patronului echipei. Sportal.bg crede că Cyril Domuschiev vrea să suprime bonusurile jucătorilor. Ludogoreţ plăteşte acum cele mai mari prime din campionatul Bulgariei, însă Moţi și colegii săi riscă să rămână fără bani până la redresarea situației din campionatul intern.

Jucătorii lui Ludogoreţ vor avea din nou prime atunci când se vor afla din nou pe prima poziţie a clasamentului sau diferenţa faţă de lider va fi redusă la maximum 1-2 puncte.

Autor articol: Bogdan Constantinescu

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!