Primele incercari serioase la LPF

Articol publicat in sectiunea Fotbal pe data 16 decembrie 2013

515 gino iorgulescuAdunarea Generala a LPF urma sa discute marti cererea facuta de Steaua pentru ca Rapidul sa restituie avansul de 200.000 de euro pe care l-a primit pentru locul pe care l-a ocupat in sezonul trecut.

O decizie in favoarea Stelei poate duce la inca o lovitura in bugetul aproape inexistent al Rapidului. Practic, Steaua vrea ca LPF sa retraga Rapidului meritul sportiv. Pe intelesul tuturor, Rapidului sa nu i se recunoasca locul 8 pe care l-a ocupat in sezonul trecut. In baza acestui lucru, gruparea din Giulesti a primit un avans de 200.000 de euro din partea fostului presedinte al LPF, Dumitru Dragomir.

Rapid ar fi trebuit sa primeasca 2 milioane de euro pentru pozitia ocupata in clasament in sezonul trecut, dar suma nu a mai ajuns la echipa dupa ce aceasta a fost retrogradata. Din aceasta suma, Concordia Chiajna a primit deja 900.000 de euro, astfel ca a ramas un surplus de 1.1 milioane de euro. Valeriu Argaseala a propus ca ei sa fie impartiti cluburilor din Liga I, insa nu inainte de a fi recuperati cei 200.000 de euro de la Rapid.

O alta problema pe care LPF urma sa o discute in sedinta este amanarea celor doua etape din retur. Cluburile care au cerut acest lucru sunt Steaua si Dinamo, iar de opus se opune Astra, care traverseaza o perioada extrem de buna si ar dori sa profite din plin de acest lucru.


Etichete: , ,

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!