Primul concert din lume cu drone şi roboţi

Articol publicat in sectiunea Monden pe data 20 februarie 2015

air2015Spectacolul care va avea drept protagonişti roboţi şi drone în loc de artişti va fi organizat pe stadionul Amsterdam Arena. Roboţii şi dronele vor fi echipate cu diverse lasere şi proiectoare, astfel încât primul spectacol de acest gen din lume să fie unul memorabil.

La spectacolul denumit „Primul circ cu drone din lume” vor fi organizate şi circuite de curse auto la care participă maşini conduse de oameni, scrie Mediafax.

„În acest show exploziv şi care generează multă energie, dronele vor ocupa centrul scenei, unde vor prezenta un amestec de muzică, spectacole video, proiecţii 3D şi efecte speciale”, au precizat organizatorii proiectului.

Primul show din cadrul conceptului AIR2015, la care vor participa câteva sute de drone, este programat pentru acest an. Concertul este organizat de o companie olandeză în colaborare cu Forţele Aeriene Regale din Olanda. Data la care va fi organizat spectacolul nu a fost încă publicată.

În cadrul show-ului, operatorii de drone îşi vor putea arăta abilităţile de zbor având la dispoziţie obstacole şi alte etape de parcurs stabilite de organizatori.

Cei care doresc să fie la curent cu ce se va mai întâmpla pot verifica pagina de facebook a evenimentului.

Autor articol: Diana Roman

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!