Primul interviu al lui Szukala

Articol publicat in sectiunea Stranieri pe data 9 ianuarie 2015

564 szukalaSebastian Staszewski, jurnalisult de la Polsatsport, este primul care i-a luat un interviu lui Szukala şi a oferit detalii interesante de la negocieri, sosite imediat după ce acesta a bătut palma cu Piţurcă.

“Decizia de a merge la arabi a fost la fel de grea ca atunci când am părăsit Germania să ajung în România”, a spus polonezul despre decizia sa.

Fostul fundaş stelist a recunoscut că una dintre persoanele cu care s-a consultat înainte de a semna cu Ittihad a fost iubita lui, Raluca Hogyes, pentru a vedea ce părere are și aceasta.

“Am vorbit cu mulţi oameni înainte să accept. M-am consultat cu familia mea, cu prietena mea, dar şi cu selecţionerul Nawalka. După aceea l-am sunat pe Adrian Mierzejewski (polonezul care joacă la Al Nassr), care mi-a spus că nu îmi va fi uşor acolo”, a mărturisit polonez.

Chestionat dacă nu cumva a ales banii în dauna performanţei, Szukala a răspuns imedia,t fiind probabil pregătit pentru o asemenea întrebare: “Nu mă duc acolo doar pentru bani. Nivelul e relativ bun, sunt cinci echipe bogate care se bat an de an la titlu. Într-adevăr, au existat discuţii că mă vor echipe din Anglia, Italia şi Germania, dar nimeni nu a venit la mine cu o ofertă concretă. Mi se spunea să vedem peste o lună, peste 2, dar nimic concret. Decizia de a merge la arabi a fost la fel de grea ca atunci când am hotărât să las Germania pentru a veni să joc în RomâniaȚ, a spus Szukala.

Autor articol: Bogdan Constantinescu

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!