Prinde Pantilimon finala Cupei?

Articol publicat in sectiunea Stranieri pe data 4 martie 2016

619 pantilimonCostel Pantilimon visează să joace finala Cupei Angliei în acest an, după ce a închis poarta lui Watford în ultimele două meciuri disputate în competiţie, iar echipa s-a calificat în sferturile de finală. Englezii şi-au amintit însă de experienţa românului din 2013, când juca pentru Manchester City şi a fost folosit în toate meciurile echipei până în finală, când tehnicianul de atunci, Roberto Mancini, a decis în ultima clipă să-l folosească pe titularul de drept din campionat, Joe Hart. 

Pantilimon a recunoscut zilele trecute că acela a fost unul din cele mai dificile momente din cariera sa, precizând că speră ca acum să câştige Cupa cu Watford, singurul trofeu pus la bătaie în Anglia care îi lipseşte din palmares.

The Sun îl anunţă însă pe român că ar putea ajunge şi la noua echipă într-o situaţie similară cu cea din 2013. Jurnaliştii britanici l-au întrebat pe Quique Sanchez Flores dacă se va baza pe român şi în următoarele partide din Cupă, însă tehnicianul spaniol a afirmat că acesta ar putea fi înlocuit oricând de titularul din campionat Heurelho Gomes. Totuşi, spaniolul a precizat că în aceeaşi măsură şi Panti ar putea prinde primul 11 la meciurile din Premier League.

„Uriaşul român i-a luat locul numărului unu al lui Watford, Heurelho Gomes, în cupă, în acest sezon, aşa cum l-a înlocuit pe Joe Hart pentru a o ajuta pe Manchester City să ajungă în finală, în 2013. Dar în dimineaţa finalei i s-a spus că Hart va juca, într-un meci pierdut de City cu Wigan, pe Wembley. Pantilimon a recunoscut săptămâna trecută că decizia fostului manager al lui City, Roberto Mancini, de a-l scoate din echipă a reprezentat unul din cele mai urăte momente ale carierei”, notează The Sun, care prezintă şi reacţia actualului tehnician: „Nu am o echipă pentru Cupă şi alta pentru Premier League! Nu acesta e planul meu. De acum până la finalul sezonului Pantilimon poate juca în campionat, aşa cum Heurelho poate juca în Cupă. Aceste poziţii nu rămân bătute în cuie”, a declarat Quique Sanchez Flores.

Autor articol: Liviu Untaru

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!