Prins și acuzat că și-a ucis patronul în Marea Britanie

Articol publicat in sectiunea Diaspora pe data 12 septembrie 2015

Un român a fost acuzat de autoritățile din Marea Britanie că l-a ucis pe patronul pizzeriei la care lucra. Acesta va fi extrădat de autoritățile române după ce a fost prins într-o comună din județul Argeș, potrivit unui raport al Poliției Române.

„La data de 6 septembrie, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Argeș au depistat un bărbat de 20 de ani, din comuna Vedea, care era urmărit internațional. Pe numele acestuia, autoritățile judiciare engleze au emis un mandat european de arestare pentru săvârșirea infracțiunii de omor pe teritoriul Marii Britanii”, arată un comunicat al Politiei Române.

Potrivit Mediafax, surse din Poliție au declarat că pentru prinderea acestuia polițiștii au beneficiat de date și informații suplimentare, obținute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Polițienească Internațională al Poliției Române. Suspectul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Pitești, care a dispus reținerea sa pentru 24 de ore, urmând a fi dispuse măsurile legale pentru predarea către autoritățile engleze.

Autor articol: Oana Padureanu

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!