Prinții William și Harry, actori în seria „Star Wars”?!

Articol publicat in sectiunea UK la zi pe data 30 aprilie 2016

Printii William si Harry_platourile Star Wars1_1

Prinții William și Harry, nepoții reginei Elisabeta a II-a, ar putea apărea în următorul film „Star Wars”, potrivit presei britanice. Mail Online scrie că cei doi, care au vizitat Pinewood Studios (în apropiere de Londra), nu au făcut deplasarea doar ca să vadă platourile de filmare, ci au fost invitați să participe la turnarea urmării „Star Wars: The Force Awakens”.

Cei doi fii ai prințului Charles ar interpreta doi Stormtroopers, conform unei surse prezente la fața locului:

—————————————

Printii William si Harry_platourile Star Wars2_1

„Prinții s-au îmbrăcat într-un costum complet de Stormtropper și au filmat o scenă în care Rey și Finn se infiltrează într-o bază secretă. Rebelii se află într-un lift cu personajul interpretat de Benicio del Toro când intră un grup de Stormtroopers – doi dintre ei fiind William și Harry.”

—————————————

Printii William si Harry_platourile Star Wars_1

Nu este prima oară când vedete intră în pielea unor soldați imperiali: a făcut-o Daniel Craig (James Bond) în episodul al șaptelea. Dar niciodată printre figuranții din „Star Wars” nu au existat membri ai familiei regale. Britanicii vor fi prin urmare foarte atenți să îi depisteze pe prinți în multitudinea de personaje din lungmetrajul a cărui lansare va avea loc în decembrie 2017.

Autor articol: Bianca Radulescu

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!