Prințul William și Prințesa Kate s-au distrat de minune în India (foto)

Articol publicat in sectiunea Monden, UK la bani mărunţi pe data 18 aprilie 2016

Printul William si Kate_ vizita India_colajSunt frumoși, tineri, celebri și adorați de o lume întreagă. Ducele și ducesa de Cambridge au fost primiți cu brațele deschise de oficialii indieni, iar cei mai cunoscuți actori de la Bollywood le-au pregătit surprize de neuitat.

Timp de o săptămână, ducele și ducesa de Cambridge au vizitat cele mai importante puncte de pe harta Indiei. Aventura celor doi a început în Mumbai, unde au jucat cricket cu mai mulți copii, dar și împreună cu vedete de la Bollywood. Prințul William a jucat chiar alături de cel mai bun jucător de cricket al țării, legendarul Dilip Vegsarkar.

Printul William si Kate_vizita India

William și Kate s-au recules la templul hindus unde se află Banganga, un antic rezervor cu apă, despre care se spune că este sfințită. Și, așa cum este obiceiul locului, au lăsat să plutească pe apă mici coșulețe pe flori.

Pentru indieni, vizita celor doi membri ai familiei regale britanice este una istorică. William și Kate au fost așteptați cu sufletul la gură de către localnici, iar la fiecare pas li s-a pregătit o surpriză. Localnicii au fost dezamăgiți însă că au venit fără cei doi copii: prinții George și Charlotte.

Oamenii și-au decorat casele pe traseul stabilit dinainte, iar pe stradă s-au oferit spectacole special pentru cei doi, similare celor de la Bollywood. William și Kate nu au dansat pe stradă, dar au părut să savureze fiecare moment.

Printul William si Kate_vizita India1

Ducesa Catherine a stat de vorbă cu familiile nevoiașe și cu diverse organizatii care luptă pentru combaterea sărăciei. După ce a vizitat un orfelinat, de unde a ieșit vizibil afectată, Kate a călătorit pe străzile din Mumbai cu un autobuz alături de localnici.

Seara s-a încheiat însă cu un dineu fastuos, unde au întâlnit cele mai mari vedete de la Bollywood. Pentru acest moment special, ducesa de Cambridge a ales o creație Alexander McQueen, o superbă rochie albastră cu pietre semi-prețioase.

La Bollywood, ducesa Catherine a fost întâmpinată de cunoscuta actriță și fosta câștigătoare Miss World, Aishwarya Rai Bachchan, care i-a dăruit un superb buchet de trandafiri roz. Momentul culminant al voiajului de o săptămână în India a fost, însă, oprirea la Taj Mahal, monumentul închinat iubirii, și fundalul unei fotografii celebre, din 1992, a prințesei Diana, mama prințului William.

 

Cum se menține în formă Kate Middleton

Printul William si Kate_vizita India_colaj1

Ducesa de Cambridge a dezvăluit care este secretul siluetei sale perfecte, în timpul unui eveniment organizat cu ocazia vizitei sale în India, relatează time.com.

Kate Middleton a fost întrebată de un profesor cum a reușit să rămână suplă după ce a născut de două ori.

„Cum ați pierdut în greutate după ce ați născut doi copii?”, a întrebat-o profesorul Bulbul Dhar-James pe Ducesa de Cambridge. Kate Middleton a răspuns cu o glumă. „Alerg după copiii mei”, a spus aceasta, potrivit people.com.

Profesorul a mai avut și o altă curiozitate. „Nu obosiți să zâmbiți atât de mult?” „Este doar un gest reciproc. Toată lumea este atât de primitoare”, a răspuns ducesa de Cambridge.

Autor articol: Bianca Radulescu

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!