Probleme cu Steaua

Articol publicat in sectiunea Fotbal pe data 15 iulie 2016

ANAF - BECALI - CONFERINTAFinanţatorul echipei Steaua Bucureşti, George Becali, a anunţat în weekend că după aducerea lui Christoph Daum la naţională, primul antrenor străin din istorie, doi dintre jucătorii echipei sale vor să se retragă de la echipa naţională din cauză că nu se vor înţelege cu tehnicianul german.

Contestată încă dinainte să se întâmple, numirea lui Christoph Daum la naţională drept noul selecţioner ar putea avea repercusiuni grave. Becali susţine că doi dintre jucătorii Stelei vor să se retragă de la echipa naţională.

„Să se răzbune FRF şi să nu mai cheme jucătorii Stelei? Păi este posibil ca jucătorii Stelei să renunţe la echipa naţională. Care e problema? Din ce am auzit, am înţeles că se retrag, eu nu am voie să le spun asta, că suntem suspendaţi. Cel puţin doi vor să facă asta, că zic că nu se înţeleg cu antrenorul străin şi că nu ar vrea să meargă. Nu vreau să spun mai multe. Lăsaţi faptele să vorbească”, a dezvăluit Becali pentru media.

George Becali a fost, încă dinainte de numirea lui Daum la naţională, unul dintre cei mai vehemenţi contestatari ai unei astfel de mutări. Joia trecută, în cadrul conferinţei de prezentare oficială a antrenorului german, Răzvan Burleanu, preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, l-a acuzat pe Becali că a încercat să boicoteze şedinţa Comitetului Executiv al FRF.

Autor articol: Liviu Untaru

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!