Probleme financiare la echipa lui Bourceanu?

Articol publicat in sectiunea Stranieri pe data 10 februarie 2014

521 alex bourceanuAlexandru Bourceanu (28 de ani) a plecat de la Steaua la Trabzonspor, echipa care a investit masiv in ultimii ani pentru a incerca sa se puna cu forte ca Galatasaray, Fenerbahce sau Besiktas.

Un pas inainte din toate punctele de vedere pentru mijlocasul Stelei, care va imparti vestiarul, printre altii, cu Florent Malouda (Chelsea si Lyon), Didier Zokora (Tottenham si St. Etienne) sau Jose Bosingwa (Chelsea si FC Porto), dar va avea si un salariu anual cifrat la 800.000 de euro. Insa la gruparea de la malul Marii Negre lucrurile nu par a fi chiar asa placute, mai ales daca ne luam dupa presa. In presa din Turcia a aparut un articol cu titlul „Trabzon se scufunda?”, in care sunt subliniate dificultatile materiale ale gruparii. Replica a venit seara, pe pagina de Facebook a echipei lui Bourceanu.

„Am fost surprinsi sa constatam ca se vorbeste despre scufundarea clubului nostru ca despre un fapt aproape sigur. Intr-adevar, exista datorii de aproximativ 173 milioane de lire turcesti, dar la echipe precum Besiktas, Fenerbahce si Galatasaray sunt datorii si de 500 milioane de euro, adunate in mai multi ani si nu s-a scris nimic despre asta. O nava atat de mare ca Trabzonspor nu se poate scufunda! Vom gasi solutiile pentru redresarea situatiei. Exista o datorie de 40 milioane de euro pe care trebuie sa o platim pe termen scurt, iar lucrurile ar putea deveni dificile doar daca nu vom gasi aceasta resursa. Dar o vom gasi”, se spune pe pagina de Facebook a clubului.


Etichete: , , , ,

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!