Probleme financiare pentru Matei și Bicfalvi

Articol publicat in sectiunea Stranieri pe data 23 ianuarie 2015

566 matei

Revelaţiile fotbalului din Ucraina în 2014, românii Florentin Matei şi Eric Bicfalvi sunt apreciaţi ca unii dintre cei mai buni jucători de export ai celor de la Volyn Lutsk. Situată pe locul 6 la finalul primei părţi a campionatului, Volyn a părut și pare extrem de interesată în a-i ceda pe cei doi români la Dnepr Dnepropetrovsk pentru a scăpa de problemele financiare, mai ales în condiţiile în care jucătorii intră în ultimele luni de contract.

Preşedintele lui Volyn, Vitaliy Kvartsyanyi, omul care este în același timp şi antrenorul echipei, a declarat într-un interviu că există negocieri serioase cu Dnepr Dnepropetrovsk pentru cedarea fotbaliştilor români. Kvartsyanyi spune că eşecul de moment în aceste negocieri este cauzat de impresarii celor doi, cei care au avut pretenţii exagerate. 

“Nu fotbaliştii sunt vinovaţi pentru această situaţie, ci agenţii lor care i-au făcut să creadă că sunt prea buni. Dnepr este un club mare, însă ei nu trebuie să se ducă acolo să arate dacă sunt fotbalişti, ci să se ducă şi să demonstreze că merită un loc în prima echipă. Am fost surprins şi oarecum umilit de ceea ce i-au făcut lui Florentin Matei şi nu ştiu cum au pornit negocierile pentru Bicfalvi, dar ştiu că el este un om corect. I-am transmis să scuipe pe aceşti impresari care au pus presiune pe el”, a spus preşedintele-antrenor al clubului.

Negocierile cu Florentin Matei au eşuat după ce clubul din Dnepropetrovsk l-a pus pe român să dea probe de joc înainte de semnarea contractului, lucru cu care Matei nu a fost de acord. 

“La Dnepr ei ar avea toate şansele să se dezvolte şi să crească, pot fi lideri ai echipei şi mereu în atenţia echipei naţionale a României”, a mai spus Vitaliy Kvartsyanyi despre cei doi jucători pe care îi cunoaște foarte bine.

Autor articol: Liviu Untaru

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!