Probleme la concertul de la București al lui Robbie Williams

Articol publicat in sectiunea Monden pe data 24 iulie 2015

robbie-williams_concert-bucurestiDelia s-a plâns de sonorizare

Delia a avut parte de probleme tehnice la concertul pe care l-a susţinut în deschiderea show-ului lui Robbie Williams. Artista din România s-a plâns de sonorizarea scenei artistului britanic.

Delia a fost aleasă să cânte în deschiderea concertului lui Robbie Williams, fiind membru al juriului X Factor, show-ul difuzat de Antena 1, televiziunea parteneră a evenimentului.

Artista a urcat pe scenă în jurul orei 18.30 pentru a cânta pentru zecile de mii de spectatori, însă s-a plâns de sonorizarea scenei artistului britanic.

Delia în deschiderea concertului Robbie Williams pe 17 iulieDeşi la repetiţii totul părea în regulă, după ce a început recitalul, sunetul a cedat, iar solista a oprit show-ul pentru cinci minute, timp în care s-a încercat să se remedieze problema. „Nu e vina noastră”, s-a grăbit ea să le explice celor din public.

Artista din România a reluat concertul însă s-a plâns mai tot timpul că are parte de o sonorizare defectuoasă, menţionând că doar o parte din boxe sunt funcţionale.

Pentru cel mai important show din cariera ei, Delia s-a îmbrăcat cu pantaloni scurţi din paiete, având imprimat steagul Marii Britanii, o bluză din paiete ce avea imprimată sigla unei băuturi carbogazoase şi i-a dat volum podoabei capilare vopsită în nuanţă verde.

S-a suferit de sete

Cine este de vină pentru că am suferit de sete la Robbie Williams? Organizatorii dau vina pe firma de catering care a reziliat contractul cu câteva zile înaintea concertului. Iată ce s-a întâmplat.

Din ce în ce mai mulţi oameni se plâng că au răbdat de sete la concertul lui Robbie Williams. Spectatorii trebuia să stea la cozi infernale pentru a-şi cumpăra carduri cu care apoi să îşi cumpere, stând la alte cozi, mâncare sau băutură.

S-a ajuns să se stea la coadă zeci de minute în şir, astfel că mulţi ori au ratat concertul, aşteptând să ajungă la „tarabă”, ori au abandonat coada şi au urmărit show-ul răbdând de sete, în condiţiile în care afară era deosebit de cald.

În urma revoltelor de pe bloguri, din media şi de pe reţelele de socializare, organizatorii, D&D Entertainment, vin să explice ce s-a întâmplat.

„Cu 3 zile înaintea acestui eveniment, ne-am aflat într-o situaţie fără precedent pentru noi: firma de public catering care organiza vânzarea la eveniment ne-a informat, printr-un email, că doreşte să se retragă din contractul agreat şi semnat!

Starea de alertă provocată de neprofesionalismul şi iresponsabilitatea acestor oameni faţă de cei 64.000 de participanţi la eveniment a afectat într-o extrem de mare măsură buna organizare a acestuia, încât se punea problema anulării concertului. Trebuia, urgent, să găsim o soluţie de înlocuire a vendor-ului”, au anunţat organizatorii.

Prin urmare, au apelat la o altă firmă de catering, care nu a fost însă pregătită pentru fluxul enorm de consumatori.

În plus, cei care au apucat să îşi cumpere cardurile, dar nu să şi le consume cumpărând mâncare sau băutură, îşi pot recupera banii pe loc de la trei sucursale din Bucureşti ale Băncii Transilvania (sucursala Alba Iulia, sucursala Militari, sucursala Obor), precum şi la agenţia Matei Corvin din Cluj-Napoca. Dacă însă vor ajunge la alte agenţii Banca Transilvania din ţară, banii vor fi viraţi în cont.

Autor articol: Diana Roman

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!