Probleme mari la Pandurii

Articol publicat in sectiunea Fotbal pe data 3 martie 2014

524 marin condescuPlecarea lui Marin Condescu a scos la iveală o serie de lucruri absolut ciudate care s-au întâmplat în perioada în care acesta a condus gruparea gorjeană. Consiliul de Administraţie al echipei a primit o hârtie prin care clubul este atenționat că nu are dreptul să folosească numele de „CS Pandurii Lignitul Târgu Jiu 1963”.

Sigla şi marca formaţiei nu aparțin clubului, titulatura fiind înregistrată la OSIM de alte persoane, printre care Marin Condescu şi Toni Greblă.

Actuala conducere se întreabă de ce fostul preşedinte a înregistrat în nume personal sigla şi marca clubului, mai ales că nu era patron la echipă, ci un simplu director, numit de Complexul Energetic Oltenia.

„Am primit o cerere din partea lui Dumitru Popa care ne-a invitat la negocieri în privinţa siglei şi a mărcii CS Pandurii Lignitul Târgu Jiu 1963. Acesta susţine că în 2005 a înregistrat la OSIM numele şi sigla, iar dacă vrem să le folosim în continuare, trebuie să ajungem la înţelegere”, a declarat Eugen Pârvulescu.

Indiferent dacă se va ajunge sau nu la un acord, Pandurii nu-şi va schimba numele. În acest moment, regulamentul FRF nu permite ca o echipă să-şi schimbe sigla şi numele în plin campionat. „Până la finalul sezonului, rămâne aşa pentru că nu ne permit regulamentele să modificăm ceva. Însă din vară, dacă nu vom ajunge la o înţelegere cu cei care susţin că au sigla şi numele, este posibil să schimbăm denumirea echipei”, a spus oficialul.

O altă neregulă apare în urma unui control efectuat la club în noiembrie 2013, atunci când s-a descoperit că Marin Condescu a plătit 120.000 de lei pentru construcţia unor puţuri de mare adâncime. Condescu a spus că banii au fost folosiţi pentru a fora puţuri pentru irigarea gazonului de la stadion. După verificările efectuate, se pare că la stadion nu s-ar fi forat niciun puţ de mare adâncime. O astfel de lucrare, însă, s-a efectuat la ferma lui Marin Condescu din localitatea Baniu.


Comentarii

Spune-ti si tu parerea!