Probleme pentru Chiriches

Articol publicat in sectiunea Stranieri pe data 17 februarie 2014

522 vlad chirichesDupa circul bahic de la Bucuresti, Vlad Chiriches a inceput sa aiba probleme la Tottenham. Accidentat la spate, el a ratat meciurile cu Hull (1-1) si Everton (1-0) din ultimele 2 saptamani. Presa engleza a anuntat ca va lipsi si in meciul cu Newcastle, tot din cauza aceleiasi probleme la spate. Insa situatia sa pare putin mai complicata de-atat.

Cotidianul Daily Mirror a incercat sa afle ce se intampla cu romanul. Dupa ce a ratat ultimele meciuri, romanul a trecut prin cateva controale serioase, unele care au aratat ca are o problema destul de importanta la spate. Acesta il scoate din joc pentru urmatoarele 6 saptamani! Chiriches va lipsi in urmatoarele sase etape din Premier League si are sanse mari sa rateze inclusiv amicalul cu Argentina de la Bucuresti, din 5 martie. Ar fi al doilea meci important dupa turul barajului cu Grecia pe care capitanul nationalei nu il joaca.

Situatia este cu atat mai dificila pentru Tottenham cu cat programul lui Spurs este incarcat. Vin meciuri cu Newcastle, Norwich, Cardiff, Chelsea, Arsenal si Southampton, plus Europa League cu Dnepr Dnepropetrovsk. Spurs nu are decat o rezerva pentru postul de fundas central, Younes Kaboul, pentru cuplul Dawson-Vertonghen.

Chiriches a ratat doar doua meciuri in tricoul lui Spurs, cele cu Sunderland (1-2) si Liverpool (0-5) din cauza unei accidentari. Ultimul meci jucat de roman a fost cel cu Manchester City, din 29 ianuarie, cand Tottenham a pierdut cu 5-1.


Etichete: , ,

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!