Probleme pentru Torje

Articol publicat in sectiunea Stranieri pe data 13 mai 2016

628 torjeGabriel Torje, unul dintre titularii echipei naționale a României și care se va număra printre jucătorii convocați de Anghel Iordănescu pentru Campionatul European, are o situație neplăcută în Turcia, unde antrenorul lui Osmanlispor nu îl mai folosește pe acest final de sezon, fiindcă îi expiră împrumutul, iar el vrea să utilizeze fotbaliștii care vor rămâne și pentru sezonul viitor.

Situația nu îl mulțumește deloc pe Torje (26 de ani), care a purtat o discuție cu tehnicianul Mustafa Akcay și i-a spus că are nevoie de meciuri în picioare pentru echipa națională, alături de care va merge la EURO, dar antrenorul i-a transmis că pe primul loc rămâne clubul. Cu Akcay a discutat și secundul naționalei, Viorel Moldovan, care a primit același răspuns.

„La mine e o altă problemă, cu antrenorul. Situația mea contractuală se termină și așa se întâmplă cu jucătorii împrumutați. Viorel Moldovan a vorbit cu antrenorul meu, care i-a spus că nu mă mai bagă pentru că mi se termină contractul și se bazează pe alți jucători la anul. Cred că asta a fost tot și apoi mi-a zis în față. Am fost accidentat 3 săptămâni, am rămas să mă pregătesc și nu am ce face mai mult. După ce nu m-a folosit în primul meci, l-am rugat frumos, i-am spus că am nevoie de meciuri în picioare pentru națională, pentru că urmează Campionatul European, dar a spus că pe primul loc e echipa de club și apoi echipa națională. Nu am mai avut ce să comentez”, a declarat Gabriel Torje.

„Nu mi-a plăcut, pentru că la început am fost bun, când jucam și marcam. Apoi, pe final, nu s-a mai gândit la mine, ci la interesul personal sau al echipei. Acum nu pot să dau timpul înapoi. Mi s-a întâmplat și la Espanyol. Așa se întâmplă când ești jucător împrumutat și vor să joace mai mult jucătorii lor”, a mai spus fostul dinamovist.

După EURO, Torje va reveni la Udinese, unde mai are doi ani de contract și va rămâne de văzut dacă italienii îl vor păstra sau îl vor împrumuta din nou.

„De fiecare dată când am plecat sub formă de împrumut, m-au pus să îmi prelungesc contractul pe câte un an în Italia, nu m-au lăsat să plec. Ar fi trebuit să fiu liber în această vară, dar mai am doi ani de contract”, a încheiat mijlocașul ofensiv.

Autor articol: Liviu Untaru

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!