În proces cu fondatorul Facebook

Articol publicat in sectiunea Diaspora în lume pe data 13 februarie 2015

Un român se judecă în Statele Unite cu şeful Facebook, Mark Zuckerberg, din cauza unor tranzacţii imobiliare, relatează Digi24.

Mircea Voskerician, un dezvoltator imobiliar din California, deţinea mai multe terenuri care se învecinau cu proprietatea fondatorului reţelei sociale. Pe unul dintre ele plănuia să construiască o vilă care ar fi avut vedere directă în dormitorul lui Mark Zuckerberg.

Omul de afaceri de origine română a fost de acord să vândă terenurile, cu condiţia ca şeful de la Facebook să-l pună în legătură cu persoane influente din Silicon Valley. Înţelegerea a fost doar una verbală, iar Mark Zuckerberg nu şi-ar fi onorat promisiunea, ceea ce l-a determinat pe Mircea Voskerician să-l dea în judecată.

Avocaţii familiei Zuckerberg susţin că această înţelegere nu a avut loc şi că omul de afaceri a urmărit să-l înşele pe şeful Facebook.


Comentarii

O parere la “În proces cu fondatorul Facebook”

 1. Bodan Spune:

  Sa speram ca miliardarul va avea ceva raspuns pe 9 Noiembrie cand este chemat la tribunal lucru din care * a incercat sa se scoata. Se pare ca si judecatorul a vazut ca * este escrocul.

  http://www.bloomberg.com/news/articles/2015-06-02/zuckerberg-loses-bid-to-put-off-trial-with-next-door-developer

  Zuckerberg Loses Bid to Put Off Trial With Next-Door Developer

  by Joel Rosenblatt

  June 2, 2015 — 11:44 AM PDT

  Mark Zuckerberg’s lawyer failed to persuade a judge to hold off scheduling a trial over a developer’s claims that the Facebook Inc. founder didn’t keep his end of a deal to avoid having a mansion built overlooking his house.

  California Superior Court Judge James L. Stoelker in San Jose set a trial for Nov. 9 in a case that shows how Silicon Valley’s power elite fends off those seeking to force their way into the club and share the wealth

Spune-ti si tu parerea!