Proiectul „LSRS Speed-Networking Event”, la a treia ediție

Articol publicat in sectiunea Anunțuri comunitate, Diaspora pe data 5 mai 2015

Liga Studenților Români din Străinătate are plăcerea de a anunța cea de-a treia ediție a proiectului „LSRS Speed-Networking Event”, din cadrul LSRS Mentorship Scheme.

Evenimentul va avea loc pe data de 9 mai 2015 la Londra în clădirea Ambasadei României, aflată la adresa 1 Belgrave Square, SW1X 8PH (Sediul ICR Londra), între 11:30 și 16:30. Proiectul este dedicat studenților și absolvenților români din Marea Britanie (cu vârste cuprinse între 18 și 25 de ani), în vederea realizării unui schimb de experiență și ghidare în carieră timp de trei luni prin punerea în contact direct cu modele de succes. Domeniile de mentorat vor fi: Academic, Business & Economie, Arhitectură, IT, Medicină, Drept, Jurnalism & Comunicare, Administrație & Diplomație, Artă & Cultură și Inginerie.

Vorbitorii prezenți la eveniment vor fi: Maximilian și Daniel Zielinski (arhitecții noului sediu Apple din California), Sergiu Jiduc (alpinist și explorator National Geographic), Alexandra Drăgoi (fotografă la The Guardian), Mihai Dănilă (investment banker la Morgan Stanley).

Evenimentul își propune să ofere studenților o experiență de speed-networking autentică. De aceea, proiectul dorește să faciliteze crearea relațiilor de mentorat ce ulterior vor deveni parteneriate mentor-mentee pentru o perioadă de trei luni, timp în care activitatea studentului va fi monitorizată. Accentul este pus pe experiența și dezvoltarea profesională a studentului. Astfel, LSRS Speed Networking nu se rezumă doar la o oportunitate de networking pasageră, ci vizează dezvoltarea profesională pe termen mediu și lung prin atenta îndrumare a studenților de către mentori.

Autor articol: Oana Padureanu

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!