Proprietarul Atlassib, in vizorul DNA

Articol publicat in sectiunea Politică internă pe data 3 februarie 2014

Ilie CarabuleaMai multe persoane din Bucuresti si Sibiu au fost aduse marti de dimineata la DNA, fiind suspectate de fraude majore in domeniul asigurarilor. Ancheta il vizeaza si pe milionarul sibian Ilie Carabulea, proprietarul Atlassib, la ale carui domicilii se desfasoara perchezitii. Au avut loc in total perchezitii la 17 adrese din Bucuresti si Sibiu, se arata intr-un comunicat al DNA remis Ziare.com.

De asemenea, la DNA au fost dusi pentru audieri si angajati ai companiei Asigurari Carpatica, dar si functionari din cadrul structurii de supraveghere a domeniului asigurarilor, Autoritatea de Supraveghere Financiara, arata B1 TV.
Actiunea vizeaza suspiciuni privind savarsirea de infractiuni de coruptie si asociate coruptiei, cum ar fi luare si dare de mita, folosire de informatii care nu erau publice in interes personal sau fals in inscrisuri. Din primele informatii, ancheta DNA a fost instrumentata impreuna cu ajutorul SRI. Intr-un comunicat remis Ziare.com, Autoritatea de Supraveghere Financiara a confirmat derularea unor verificari in ce o priveste derulate de DNA.

„Verificarile vizeaza o speta legata de o societate de asigurari. DNA a solicitat ASF mai multe date despre societatea de asigurari respectiva, aferente activitatii din perioada 2012-2013 a fostei Comisii de Supraveghere a Asigurarilor, absorbita de ASF in 29 aprilie 2013”, se arata in comunicatul ASF.
ASF sustine ca a pus la dispozitia organelor de cercetare documentele solicitate si ca va colabora cu procurorii, punand la dispozitia acestora documentele solicitate si pe viitor.


Etichete: , , , , ,

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!