Provocare pentru Chiricheș

Articol publicat in sectiunea Stranieri pe data 3 iulie 2014

541 vlad chirichesMauricio Pochettino, noul antrenor al lui Tottenham, are planuri legate de întărirea defensivei, compartiment considerat deficitar de către tehnician. În ciuda acestui fapt, presa din Anglia crede că viitorul cuplu de fundaşi centrali pe care argentinianul îi va folosi sezonul viitor va format din Jan Vertonghen şi Vlad Chiricheş.

Românul a avut noroc de un start de sezon foarte bun la Tottenham, dar accidentările de la jumătatea stagiunii l-au scos puțin din formă, uneori chiar şi din echipă. Încă dinainte de finalul sezonului 2013-2014 s-a tot vorbit în presa din Anglia despre o posibilă plecare a românului, iar una dintre destinaţiile aduse în discuţie pentru el a fost de fiecare dată Fiorentina. În aceste condiţii, venirea lui Pochettino poate însemna o nouă şansă pentru fundaşul român să demonstreze că e un om de bază pentru apărarea lui Tottenham.

„O eventuală plecare a căpitanului Michael Dawson, care este curtat intens de Hull, ar însemna că Vlad Chiricheş îşi poate găsi un post de titular sezonul viitor la Tottenham”, scriu englezii de la hitcsport.com.

În primul 11 conturat de către jurnaliști au fost incluşi şi câţiva jucători care nu fac parte pentru moment din lotul lui Tottenham, dar se află pe lista lor de achiziţii. Aceştia sunt Marcos Rojo, de la Sporting Lisabona, Andros Townsend, de la Southampton, şi Romelu Lukaku, de la Chelsea. Rămâne de văzut dacă cei de la Tottenham vor reuşi transferul lor, pentru că altfel echipa creionată nu este decât o utopie frumoasă.

Autor articol: Bogdan Constantinescu

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!