PSD Anglia alege pe cine să susţină la Primăria Londrei

Articol publicat in sectiunea Diaspora pe data 12 decembrie 2015

uk-sadiq-khan-sustinut-de-psd-la-primaria-londrei

Potrivit unui comunicat al preşedintelui PSD Anglia, Marian Văduvă, postat pe portalul psdanglia.co.uk, Social Democraţii români din Marea Britanie în parteneriat cu Partidul Laburist susţin candidatura lui Sadiq Aman Khan, candidatul laburist la Primăria Londrei, în alegerile care se vor desfăşura în luna mai a anului viitor.

Iată comunicatul:

„Colaborarea va debuta cu o masă rotundă cu participarea lui Sadiq Khan (foto) şi reprezentanţii comunităţii româneşti din Londra. Evenimentul va avea loc în februarie 2016 în Londra.

 

trimiteri-sus-4

Interviu cu europarlamentarul Mircea Diaconu: „Voi sunteți adevărații noștri ambasadori în Europa!”

COADĂ LA DEMOCRAȚIE

ROMÂNII, MASĂ DE MANEVRĂ POLITICĂ?

DEMOCRATIE PE TAMISA VS. „POLITICHIE” PE DAMBOVITA

trimiteri-jos-4

 

Vor participa asociaţii profesionale şi studenţeşti, asociaţii de români, oameni de afaceri români din capitala britanică, cler românesc din Anglia, precum şi corespondenţi din media românească din Marea Britanie şi România.

Printr-un program de voluntariat, membri ai TSD Anglia, în majoritate studenţi la ştiinţe politice în universităţile londoneze, vor fi  cooptaţi în diferite departamente ale echipei de campanie a candidatului laburist. În perioada ce precede alegerile din mai 2016 sunt stabilite întâlniri periodice cu românii din Londra şi este în curs agrearea unei colaborări de lungă durată între PSD Anglia şi viitoarea administraţie a Londrei sub conducerea lui Sadiq  Khan, culminând cu prezenţa unui consilier român în structurile decizionale ale aparatului administrativ al capitalei britanice.”

Autor articol: Cristian Enache

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!