PSD, atac la Zorro

Articol publicat in sectiunea Politică internă pe data 20 mai 2016

Valeriu Zgonea, cunoscut mai nou în lumea politică sub numele de Zorro, e la un pas de a-și pierde funcția de președinte al Camerei Deputaților.

Foștii săi colegi din PSD procedează, și în cazul său, conform metodelor deja cunoscute, anume „schimbăm legea ca să eliminăm omul”, așadar schimbă Regulamentul Camerei inferioare a Parlamentului. După condamnarea definitivă la doi ani de închisoare cu suspendare a lui Liviu Dragnea, Zgonea i-a cerut președintelui PSD să plece de la șefia partidului. Dar, cum puterea nu se obține în PSD în funcție de lege, ci de interesele de clan, Zgonea a fost mazilit din PSD.

Comisia de Statut a Camerei Deputaților a aprobat propunerea PSD de modificare a unui articol, astfel încât grupul social-democrat să poată începe demersurile de revocare a președintelui Camerei Deputaților. Decizia a fost luată cu cinci voturi pentru și unul împotrivă, relatează Digi 24. Astfel, Zgonea a rămas fără sprijinul politic al grupului social-democrat. Valeriu Zgonea s-a declarat dezamăgit de rezultatul votului, subliniind că a cerut legalitate.

„Nu fac niciun comentariu până când nu văd acest document la biroul permanent. Schimbările în componența Biroului permanent în Parlamentul României trebuie să fie făcute cu respectarea legii și a regulamentului. Nu am cerut decât un singur lucru – legalitate, legalitate, legalitate. Dacă încălcăm regulamentul, adică legea noastră, atunci ce putem să cerem cetățenilor României? Dacă lucrurile sunt legale și schimbăm legea pentru un om, ce pot să comentez?”, a spus Valeriu Zgonea.

Autor articol: Amira Damian

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!